• Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Sitemap

Meny

Catering

Franchise

Restauranger

Kontakt

Press

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se

DAGLIGVARUHANDELN

Sätt lyxprägel på ert färdigmatsutbud!

Kontaktuppgifter:

DEVELOPMENT MANAGER

Kontakt: Mikael von Bargen
Mejl: mikael.vonbargen@sushirullen.se
Tel: +46 (0) 728 575 776

MANAGER DAGLIGVARUHANDELSKONCEPTET

Kontakt: Jim  Hedström
Mejl: jim@sushirullen.se
Tel: +46 (0) 705 519 717

Expandera din verksamhet tillsammans med Sushirullen!

Sushi har gått från en spännande trend till att bli en naturlig del av vår matkultur.

Att kunna erbjuda färdigpackade, dagsfärska lådor med nigiri, makirullar, veganska alternativ och diverse tillbehör skulle ge din matvarubutik en fördel mot konkurrenterna och öka din omsättning på ett enkelt sätt. Våra produkter kan stå för upp emot 2 % av er omsättning samt att ni även ökar ert kundunderlag och omsättning tack vare ett attraktivare sortiment för färdig mat.

Vår modell:

Sushirullen agerar som en franchisegivare. Ni som Handlare driver er egen verksamhet med kontinuerlig hjälp och support av oss.

Vad gör Sushirullen?

Sushirullen ger er en grundlig utbildning i sushiproduktion men även i driftstekniska frågor som personalplanering, råvarubeställningar, produktionsplanering etc.

Vi är även med er på plats första veckan och ger er tillgång till menyböcker, manualer, innehållsförteckningar, löpande support, regelbundna besök etc. Den stora fördelen för Handlaren, förutom att man har full kontroll själv är förstås att man även får behålla all försäljning själv. Enda löpande avgiften till oss är en royalty om 7 % av nettoomsättningen, vilket faktureras månadsvis. En startavgift om 80,000 kr faktureras som täcker Sushirullens omkostnader för utbildning, planering av öppningen och personalen på plats under denna.

Hur ser den dagliga driften ut?

Sushidisken bemannas från tidig morgon och montrarna fylls på löpande. Utöver försäljning i dedikerad monter kan även merförsäljning skapas genom ett mindre utbud i förbutik/café och som del av cateringutbudet. Utrymme om 8-12 kvm i nära anslutning till kylmontern krävs för arbets/kylbänkar och erfoderligt utrymme i kyl,frys och torrlager. Kvalitét och kundupplevelse är viktig både för oss och er samt för era kunder, därför skall aldrig en vara stå till försäljning längre än dagen efter produktionsdatum.

Ekonomi:

En typisk investering hamnar mellan 200,000 – 300,000 inklusive startavgiften till Sushirullen. Kostnaden beror mycket på sushidiskens placering och vilken befintlig utrustning som kan användas. Normalt ligger vinstmarginalerna runt 20 % efter att löner, råvaror, svinn och royalty till Sushirullen betalats.

 

Ta denna chans att utöka ditt sortiment inom färdig mat och sätta en kvalitetsstämpel på din butik. Sushirullen jobbar målmedvetet för att skapa den bästa färdigmaten inom sushi, producerad med de allra bästa råvarorna. Vi lägger också mycket energi på garnering och färgsammansättning i våra lådor då kunden ”äter med ögonen” och den extra omsorgen som läggs på detta betalas tillbaka mångfaldigt med att nöjda stamkunder skapas.

 

Tillsammans med er jobbar vi långsiktigt!

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER

IMG_20190416_102246